ComOn diseminare-page-001

HAI SĂ ÎNTÂLNEȘTI ECHIPE COM’ON!

Com`ON Cluj-Napoca, proiectul de Bugetare Participativă pentru Tineret în Cluj 2015, Capitală Europeană a Tineretului, se apropie de sfârşit. Luna noiembrie este ultima lună în care se mai pot implementa iniţiativele care au obţinut finanţare prin această sursă.

La final de proiect, Grupul PONT, iniţiatorul Com`ON Cluj-Napoca, a demarat, împreună cu partenerii săi, o amplă acțiune de diseminare a rezultatelor şi a procedurilor, precum şi a potențialului de multiplicare a rezultatelor la nivelul orașelor românești și la nivelul țării, în general.

În Cluj-Napoca (oraşul în care s-a desfăşurat propriu-zis proiectul pilot de bugetare participativă) are loc evenimentul final din cadrul turneului de diseminare a rezultatelor şi a impactului proiectului în comunitate. La eveniment sunt aşteptate oficialităţi locale, reprezentanţi ai presei, reprezentanţi ai finanţatorilor, partenerii proiectului, diverşi stakeholderi, facilitatorii proiectului şi echipele participante. Pe lângă conferinţa propriu-zisă, evenimentul va întruni diferite momente artistice realizate în cadrul iniţiativelor Com`ON Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>